Jun 23

E mult mai mare responsabilitatea decât plăcerea, atunci când vezi cât de mulţi oameni cred în tine. Le mulţumesc tuturor colegilor din TVR pentru că m-au ales. Le mulţumesc, o dată în plus, celor care au declanşat fenomenul, care s-au străduit să-l pună în fapt şi au vegheat ca nimic să nu-l pericliteze.

Bucuria încrederii unuia în celălalt, sentimentul solidarităţii sunt stări puternice care, odată regăsite, pot mişca munţii din loc. E vremea să transformăm forţa indignării în energie pentru schimbare.

Cu preţuire, al vostru,

Valentin Nicolau

Recomanda sau printeaza acest articol

| Twitter | Printeaza

5 Responses to “Mulţumesc TVR!”

 1. viorica Says:

  Felicitari! Sper sa reusiti!
  Ma bucur si cred ca mai multi in tara asta se bucura.

 2. nadia Says:

  Forta fie cu dumneavoastra!

 3. Madalina Says:

  Felicitări! Vă aşteptăm!

 4. nadia Says:

  Ziua buna, ma gandesc ca se tot cer audituri pentru TVR, dar de curand la finele lui 2011 firma elvetiana Challange Optimum tocmai a facut un audit ca la carte! Concluziile erau cam asa: management incompetent. Dosarul a fost dosit de cei care isi pot permite sa doseasca un dosar si acum toata lumea cere audit! Poate reusiti dumneavoastra sa-l obtineti. Daca nu de la directorii nostri, incriminati de audit, poate direct de la firma elvetiana. Suntem alaturi de dumneavoasta si va sustinem cum ne pricepem.David Balme este directorul executiv al firmei, a si dat interviuri despre auditului TVR. Doamne ajuta!

 5. viorica Says:

  daca tvr nu devine un fel de antena3 nu-si mai are rost schimbarea
  o sa ramana tot o dezamagire

Adauga un comentariu