Apr 01

Azi 1 aprilie, după ora prânzului, m-a sunat o ziaristă de la Mediafax să mă întrebe cum comentez decizia ANI… Așa am aflat și eu că ANI a decis că m-aș fi aflat în situație de incompatibilitate, în perioada iulie 2012 – decembrie 2013, cât am fost membru în Consiliul de Administrație al TVR, pe motiv că în aceeași perioadă am fost și administrator  al Editurii Nemira, pe care am fondat-o în anul 1991 (cartea este incompatibilă cu televiziunea, acum e dovedit!).

Decizia ANI vine la mai puțin de 24 de ore de când au fost audiații membrii noului CA al TVR (ieri 31 martie, ora 16.00). Coincidență?… Se pare că cineva a luat cu ceva timp în urmă în considerare varianta că aș putea fi printre cei audiați ieri și atunci și-a luat o măsură suplimentară de siguranță pentru ca eu să nu fiu sub niciun chip în situația de a apăra interesele TVR din poziția de membru în CA.

Asta după ce în ianuarie 2014 Stelian Tănase a comis un abuz grosolan modificând regulamentul de alegere al reprezentanților  salariaților TVR în CA (prima și singura modificare a acestui regulament stabilit în 1994, odată cu Legea 41, cea care a reglementat după Revoluție funcționarea televiziunii și radioului public), în sensul interzicerii dreptului de a candida a celui care nu e și salariatul TVR, în fapt, cu dedicație, mie. Se estima că aș fi obținut cel puțin 70% din voturi, câte mi se dăduseră la precedentele alegeri din 2012…

Tot astăzi reprezentanții salariaților în CA (oricare ar fi fost ei) nu sunt admiși în Consiliul proapăt validat. Coincidență?… În ultimele zile Stelian Tănase vorbește repetat despre insolvența TVR. Coincidență?… Tot Stelian Tănase afirmă că ar trebui să rămână în TVR aproximativ 400 de angajați, invocând modelul BBC. Coincidență?… Că habar n-are că BBC are aproximativ 20.000 de angajați este evident, dar poate că are habar despre ce concedieri va trebui să execute  în TVR. Ce se pregătește oare? Ce trebuie să presteze Stelian Tănase? Și de ce se laudă peste tot că tot ce face, face după discuții de taină cu Victor Ponta?… Coincidențe.

1901699_612367085521208_1206509727_n

Recomanda sau printeaza acest articol

| Twitter | Printeaza

2 Responses to “CARTEA INCOMPATIBILĂ CU TELEVIZIUNEA”

 1. Asara Says:

  Dincolo de subiect, care nu permite prea multe comentarii, trebuie sa apreciez calitatea imaginii cu care ai ilustrati aceasta postare. Este exceptionala.

 2. Silaghi David Says:

  Bună ziua,

  Silaghi David mă numesc, sunt din Oradea. Acum doi ani când am făcut lucrarea de licență și am făcut o cercetare între blogurile din România, mai exact despre blogurile ca și instrumente de marketing, poate că și pe Dvs. v-am căutat. Am primit 250 răspunsuri pe care le-am putut folosi și a ieșit o lucrare foarte bună.

  Acum urmează să fac lucrarea de disertație și aș dori să analizez puțin blogurile de companie, mai exact o comparație între blogosfera americană și română. Deja am și primit câteva răspunsuri positive, iar acum caut bloguri din România și aș dori să întreb dacă ați fi deschiși la câteva întrebări?

  Mulțumesc frumos pentru răspuns!

  Cu respect,
  Silaghi David

Adauga un comentariu