Nov 23

Recomanda sau printeaza acest articol

| Twitter | Printeaza

3 Responses to “INVITATIE”

 1. Gion Says:

  Precum la ei, asisderea la noi …

  Este oare adevarat ce sta scris aici: https://secure.avaaz.org/ro/canada_fipa_pledge_en_nrc/?byGTPcb&v=19841

  Canadienii sunt un pericol de facto pentru mediu (vezi articolul de mai sus, vezi Rosia Montana, etc.) sau sunt deja prea multi români si unguri in Canada? Vezi pădurile din Harghita-Covasna – de fapt, ce sa mai vezi … (mai vedeti si corectitudine politica, n-am zis doar unguri)

  Mi-am amintit ca si Suceava a fost in pericol, atunci cand ÎPS Pimen al Sucevei si Radautilor s-a apucat, dupa slova slujba slujbă, drujba drujbă, sa defriseze cele 50 de mii de hectare de padure (probabil cu pustnici cu tot) primite mită electorală de la Năstase pe vremea cand acesta statea in multe case. Din fericire (si NU din prea fericire), i-au luat inapoi si hectarele si drujba (i-au lasat doar slujba).

  (sper sa nu arunce nimeni anatema asupra id-ului Gion si sper sa nu fiu luat drept băsist – nici nu stiu ce ar fi mai grav …)

  Pai cum sa nu avem feude?
  Avem nu numai baroni locali, ci si Înalt Prea Sfinţii Locale …

 2. Gion Says:

  … si grofi locali, evident …

 3. Adrian Pripoae Says:

  Nu inteleg ce are raspunsul dvs la invitatia de mai sus? Este numai un fel de a va baga in seama?… Dar daca tot sintem aici permiteti-mi sa va raspund eu. Nu stiu de ce va doare asa rau de ce se intimpla in Canada … Problema nisipurilor bituminoase va este familiara ? s-au va bagati in discutie ca multi alti “revolutionari de profesie” care se “pricep” la ecologie si implicit la o serie lunga de stiinte ale naturii. Va pot spune ca acolo, dupa ce exploatarea se va termina va fii mai curat decit in orasul dvs. Poluarea indusa de explatarea nisipurilor bituminoase reprezinta mai putin de 5% din total emisiilor de CO2 din Canada. Zona industriala din jurul orasului Toronto participa cu peste 15% la acest total. Dar nu putem inchide uzinele pentru ca acolo traiesc toti “ecological hipsters” care considera ca a te baga in seama este “cool”. Si inca ceva – Primul Ministru al Canadei este un om de dreapta dar nu a fost, nu este si nu va fii petrolist – la baza este contabil – iar comentariul “….evita mecanismele democratice, cu consecințe devastatoare pentru planetă” este ne la locul lui. Primul Ministrul al Canadei respecta legile Canadei iar mecanismele democratice in aceasta tara nici nu se compara ce cele existente in Romania si cu care sinteti obisnuit.
  In incheiere imi permita sa va dau un sfat – Nu mai vorbiti de lucruri pe care nu le cunoasteti.

Adauga un comentariu