Oct 10

Am văzut pe tvrinfo.ro declaraţia dnei. Lucia Hossu Longin dată miercuri (10.10.2012) după-amiază. Un nou execiţiu de perfidie a celei care este mentorul şi raţiunea de a fi în TVR a lui Elwis C. Săftoiu.

Ştirea o prezintă pe dna. Lucia Hossu Longin, la dorinţa dumneaei, ca „preşedinte interimar”. În fapt este o megalomanie. Numirile de ieri, din Parlament, ale noilor membri ai CA ai SRTv, neapărând încă în Monitorul Oficial nu au devenit efective. În această situaţie, la momentul la care a făcut respectiva declaraţie, doamna Hossu nu avea nici măcar calitatea de membru al CA, darămite pe cea de „preşedinte interimar” – titlu pe care şi-l arogă şi care nu există în Legiea 41/1994.

Dna. Hossu afirmă, ca şi cum dânsa e cea care a hotărât, că procesul de restructurare  se va amâna după alegerile din decembrie 2012, recunoscând că procedurile aplicate până acum au fost eronate şi ilegale. Dacă dânsa a hotărât concedierile, atunci se vede îndreptăţită ca tot dumneaei să le şi oprească o vreme pentru a nu aduce pierderi de imagine partidul iubit în campania electorală. Partidul înainte de toate!

Încercând să-l acopere pe pupilul Elwis, dna. Hossu afirmă că documentele puse pe intranet duminică 7 octombrie 2012 au fost postate de „grupul de lucru” fără cunoştinţa Consiliului de Administraţie, uitând că acestea erau însoţite de ordinul PDG antedatat 2 octombrie 2012! Vrând să-şi scoată protejatul din culpă mai mult îl afundă, confirmând că ordinul semnat antedatat de Elwis C. Săftoiu este un fals în acte publice.

Dna. Hossu mai spune că ar trebui dat drumul la lucru, după ce tot dumneaei a fost unul dintre membrii CA care a determinat paralizarea activităţii din TVR şi implicit prăbuşirea audienţelor…

Politicianul Lucia Hossu Longin ce pare a fi o excelentă ocrotitoare a securiştilor lăsaţi sau nu la vatră, a trădătorilor răsplătiţi cu sinecuri, prin toate aceste duplicităţi îşi realizează adevăratul memorial.

 

Recomanda sau printeaza acest articol

| Twitter | Printeaza

4 Responses to “MEMORIALUL PERFIDIEI”

 1. Doru Says:

  Chiar nu se poate sa ajungeti PDG? Cifrele vorbesc. De ce se incapataneaza acesti politruci si nu aleg performanta? Tot doresc salata Boeuf cu ingrediente dubioase?
  Pacat…

 2. dinu margarint Says:

  imi vad sangele sarind in jurul meu si pot sa ma ridic! vad pumni si bocanci cum ma tintesc si nu sunt lasat sa lupt! nu gasesc sprijin, si-mi vuieste capul de ura!!! o sa ma ridic!!!

 3. DANA Says:

  Domnule Nicolau, Noi , nenorociţii din TVr am strigat două zile Nicolau, Nicolau.
  Tot încerc ă mă gîndesc dacă nu cumva am putea face o delegaţie , ceva de genul din vremurile Horia Cloşca şi Crişan care să se ducă la aceşti mai mari ai clipei trecătoare din parlament , să solicite ca pt odată măcar să fie atenţei la ce se petrece şi să accepte dorinţa MASELOR , pe care le dispreţuiesc . Dacă dorinţa maselor e NICOLAU să o accepte.

 4. sara Says:

  Declaratia Lucicai e “nevinovata” fata de cele pe care le facea in calitate de membru PCR si redactor la “Cantarea Romaniei”, in TVR! Spalarea pacatelor cu “Memorialul durerii” cred ca a fost doar in capul ei si a celor ca ea, care se fac ca au uitat istoria si au pus-o in CA al TVR! Asa ca, despre ce vorbim?

Adauga un comentariu